Colaborări

Riwega cooperează cu unele dintre cele mai cunoscute organizații al căror scop îl reprezintă îmbunătățirea sistemului de construcții, prin organizarea de evenimente și programe de instruire adresate tuturor operatorilor implicați în construcția și renovarea clădirilor.
Acțiunea lor vizează, totodată, și promovarea conștientizării populației cu privire la economia de energie, durabilitatea și schimbările climatice.

CasaClima – KlimaHaus

Agenția CasaClima, fondată în mai 2006 și deținută acum în proporție de 100% de provincia autonomă Bolzano, este o organizație guvernamentală neimplicată în procesul de construcție, care se ocupă de certificarea energetică și de mediu a clădirilor și produselor.
Până în prezent, agenția a certificat aproape 5000 de clădiri, distribuite pe teritoriul național.

AISMT

Asociația italiană pentru protecții și membrane AISMT a fost creată pentru a reglementa calitatea și utilizarea acestora din clădiri, pentru a asigura atingerea maximă a avantajelor care decurg din utilizarea produselor de acest tip. Din iunie 2017 Claudio Pichler, directorul tehnic Riwega, este președintele Asociației.

Asociația pentru izolații termice și acustice

ANIT este o asociație non-profit fondată în 1984.
Obiectivele generale ale Asociației sunt difuzarea, promovarea și dezvoltarea izolației termice și acustice a clădirilor, ca mijloc de a proteja mediul și bunăstarea oamenilor.

MIRTeC

Gruppo Aziende Leader are scopul de a promova inițiative care vizează progresul tehnologic în domeniul proiectării și realizării construcțiilor.
Confortul vieții și consumul redus de energie sunt obiectivele unui design corect pe care companiile participante la grup se angajează să le comunice prin seminarii și acțiuni de informare ad-hoc.