Sisteme de siguranță

Importanța pregătirii teoretice …

RBE, sau Riwega Building Education, este un proiect teoretic de instruire care se desfășoară într-o sală spe-cială din cadrul companiei Riwega, folosit pentru a preda atașarea corectă a sistemelor de siguranță Riwega. Având la dispoziție mai multe tipuri de acoperiș în mărime naturală în sediul central Riwega permite cursanților să învețe cu ușurință diferitele teme ale cursurilor de pregătire propuse. Cursurile prezintă frecvent experți de renume național și internațional, care își pun la dispoziție cunoștințele pentru a crește cultura construcțiilor sigure.
De fapt, în fiecare zi ne confruntăm cu noi legi și directive mereu mai stricte privind siguranța clădirilor. Din acest motiv, pregătirea și cunoștințele tehnice trebuie să fie mereu actualizate pentru a garanta o pregătire perfectă și o competență tehnică adaptată reglementărilor actuale. Prin urmare, Riwega oferă posibilitatea, prin RBE, de a fi mereu la curent și pregătit. RBE poate fi, de asemenea, pus la dispoziția clienților sau asociațiilor din industrie care doresc să-l folosească pentru cursurile de perfecționare.

… și pregătiri practice

RTC, sau Riwega Training Center, este o sală de instruire pentru formarea lucrătorilor în aplicarea corectă a produselor Riwega. RTC a fost construit în interiorul sediului central Riwega, sub forma unei adevărate clădiri construite cu toate tehnicile actuale: pereți de cărămidă, pereți de panou din lemn tip X-lam, pereți cu cadru din lemn, 3 tipuri diferite de acoperișuri, uși și ferestre, straturi interioare și exterioare, fațade ventilate etc. Toate stratigrafiile structurii au fost lăsate vizibile, astfel încât operatorul care urmează cursul de instalare sau actualizare să poată verifica corect instalarea produselor și sistemelor direct de la un exemplu la scară reală. Principalele cursuri includ următoarele subiecte:
• amplasarea de SMT-uri (ecrane și membrane respiratorii) și accesorii relative conform standardului UNI 11470/2013
• instalarea și / sau revizuirea sistemelor LUX Vita LUX (IPSAL)
• amplasarea produselor de etanșare pentru ferestre și uși cu eficiență energetică ridicată
• așezarea produselor pentru acoperișurile plate ale diviziei Planus (IPAP)
Siguranța întrunește următoarele principii:
• Instalarea produselor de către un personal instruit
• Analize periodice ale tehnicienilor calificați
• Sfaturi și asistență gratuite la fața locului
• Cercetarea și dezvoltarea de soluții ad-hoc pentru orice problemă
• Proiectarea sistemelor de protecție împotriva căderilor