Compania și valorile sale

Viziune

Riwega, inovație și responsabilitate

Dezvoltarea companiei Riwega se bazează pe conștientizarea derulării afacerilor în diferite medii culturale și, prin urmare, activitatea trebuie realizată în așa fel încât să valorifice aceste diversități prin colaborarea și motivația angajaților.

Participarea la târguri comerciale și crearea oportunităților devin momente de schimb, interacțiune și învățare, la fel și relațiile zilnice cu clienții și montatorii. Asistența tehnică pentru produsele și cercetările existente pentru identificarea soluțiilor inovatoare devine un stimul pentru îmbunătățire și pentru relațiile continue cu clienții, ca sursă fundamentală de informare și verificare a realizării obiectivelor.

Misiune

Construirea de facilități pentru producerea și distribuția de materiale inovatoare care protejează viața cetățenilor și a industriei, respectând pe deplin mediul înconjurător și criteriile de economisire a energiei.
Îmbunătățirea continuă a profesionalismului colaboratorilor companiei, prin cercetarea tehnologică și actualizarea permanentă a rezultatelor obținute.
Pentru a fi prezenți pe piețele naționale și internaționale, distribuirea și colectarea simultană a informațiilor și competenței de la clienți și parteneri,
ceea ce permite companiei să își îmbunătățească sistemul productiv, să obțină satisfacția completă a tuturor clienților noștri și să devină un punct de referință pentru alte companii. făcând afaceri în sector.